zaterdag 26 oktober 2013

Dag 1 in Florida

Vanaf vandaag krijgen jullie ons verslag te lezen/zien van de afgelopen herfstvakantie in Florida.

Normaal gesproken doen we het niet, voor maar 1 week naar de USA, maar omdat we voor ons vertrek voor volgend jaar naar de USA nog wat dingen moeten regelen, moesten we deze week wel gaan voordat we de visum aanvragen definitief in gang kunnen zetten.

We vertrokken om 17:00 uur uit Amsterdam en omdat we ipb-reizen (indien plaats beschikbaar), moesten we het doen met de plaatsen die nog vrij waren.

Dat waren precies 3 plekjes, 2 in de Business Class en 1 in de Economy Class.

Wij konden gezellig naast elkaar, Bram moest helaas alleen in de Economy zitten.

Het leuke van Business Class vliegen is dat je verwend wordt en natuurlijk veel meer ruimte hebt dus heerlijker zit en reist.

Dit zijn de gerechten die we onderweg hebben gegeten:


Camy ligt hier heerlijk te slapen, dat kan ook makkelijk met de ruimte die je hebt in de Business Class.Na 8 uur te hebben gevlogen, landden we in Detroit. En omdat hier vanaf 20:00 uur geen vluchten meer gaan richting Florida, moesten we overnachten in het hotel op het vliegveld.

Omdat we de vlucht van morgen nog niet bevestigd hadden, ook afhankelijk van de vrije plaatsen, moesten we ons voor die vlucht nog via internet aanmelden.Van de vorige keer wisten we dat er in het hotel een zwembad is, dus voordat we gingen slapen hebben we een baantje gezwommen. Slechts 1 baantje want helaas het water was niet verwarmd dus belandden we al snel in de aangename hottub.Daarna hebben we een paar uurtjes heerlijk geslapen. We moesten weer vroeg op om klaar te staan voor de vlucht naar Orlando


Bedankt voor het lezen! 

Groetjes, Sylvia & Camy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten