dinsdag 9 september 2014

Day 48

Het was vandaag een beetje een gekke dag.
Gekke dinsdag zou ik zo zeggen.
Want we begonnen al vanochtend vroeg, net voordat we de snelweg op wilden rijden, kwamen we er achter dat we de laptop waren vergeten, dus hupsakee terug naar huis.
Toch maar even de laptop ophalen, wel fijn als je dat ding bij je hebt, voor op het terras ;-).

Op school ontdekten we dat de lunchbox van Camy nog thuis lag. Om nu een uurtje terug te rijden om de lunchbox op te halen, tja dat gaat een beetje te ver. 
Dus als alternatief maar een broodje voor haar bij Subways gekocht.


Bij T-J-Max hebben we lekker rondgesnuffeld en heb ik deze leuke zomer schoentjes (slippertjes) gekocht.
Daarna reden we nog langs een winkel die speciaal is ingericht voor Halloween.
Joh, het leek wel een klein spookhuis, geweldig wat een spullen!  Je kon ook allerlei dingen uit proberen, ze maken er hier een heel spektakel van, het mag wat kosten. We gaan dit jaar Halloween voor het eerst beleven, we zijn namelijk uitgenodigd door Frank en Margret. Zij wonen namelijk in een wijk waar heel veel Halloween activiteiten zijn, heb er nu al zin in!
Bij ons in de wijk zal het namelijk vrij rustig zijn omdat 80% van de huizen verhuurd wordt en er dus maar 20% overblijft voor Amerikanen en dan nog de vraag of die mensen ├╝berhaupt mee doen met Halloween.
Nee, dit jaar willen we dit feest eens goed van dichtbij zien en dit echt beleven in een wijk waar het goed gevierd wordt.

Bedankt voor het lezen!

Groetjes, Sylvia & Camy

1 opmerking: