dinsdag 4 november 2014

Day 104

Vandaag moest ik dan eindelijk voor controle naar de cardioloog. Deze afspraak stond natuurlijk al een tijdje, maar ging niet door omdat ik weer in het ziekenhuis terecht was gekomen.

Maar vandaag gaat alles goed, dus wij op pad naar het kantoor (dus geen ziekenhuis) waar de cardioloog van het ziekenhuis zijn praktijk heeft.
Mijn bloeddruk was goed, al een hele week en we hebben mijn medicijngebruik doorgenomen en afspraken gemaakt. De cardioloog was tevreden. En hij wil mij over 1 maand voordat we weer teruggaan naar Nederland nog een keer zien. Dan kunnen we verder in Nederland contact opnemen met de Nederlandse cardioloog, voor eventueel verder onderzoek of controles.

Na een uurtje stonden we weer buiten met goed nieuws, zo dat voelt goed!Na deze afspraak zijn we een rondje gaan lopen in een mooi park in Altamonte Springs, heerlijk gewandeld rondom het water.


Ze zijn hier al bezig met kerstversiering, gauw maar eens terug komen als het donker is, zal er vast leuk uit zien.


Daarna hebben we heerlijk op terras gezeten met een heerlijke bagel met kaas en koffie en thee
We moesten zelfs ons tafeltje in de schaduw zetten, pff de zon is echt heet vandaag.Als avondeten hebben we onszelf getrakteerd op een Whole Food menu. Dit is een winkel waar ze heerlijk zelfgemaakte eten verkopen. Veel biologisch, vers en gezond.
We hadden verse gehaktballetjes en rozemarijn knoflook aardappeltjes.


Bij thuiskomt stond er een verrassing op ons te wachten.
De collega's van Bram hadden mij een heel lief boeketje gestuurd. 
SUPER BEDANKT, echt heel lief!Bedankt voor het lezen!

Groetjes, Sylvia & Camy

1 opmerking:

  1. Wat goed om te lezen dat t beter gaat. Dus volop genieten nu. Veel liefs uit alkmaar
    Grtjs Esther en Mike

    BeantwoordenVerwijderen