zondag 30 november 2014

Day 130

Vandaag wilden we een rondje rijden en dan even kijken bij een markt die we een aantal weken geleden voorbij zijn gereden.
Het leek ons wel een leuke markt, maar omdat we zo snel er voorbij reden wisten we eigenlijk niet wat voor markt het precies was.
Dus vandaag gaan we dit eens van dichtbij bekijken.


Het was een rommelmarkt, maar ze verkochten ook dieren, het lijkt wel een kraam uit Afrika, wat een rommel zeg.


Kijk ze eens genieten, ze vinden het leuk op de markt, NOT!


Uiteindelijk bleek het niet zo veel te zijn, de helft van de kraampjes was dicht en wat er stond was naar onze mening echt troep.

Daarna zijn we doorgereden naar de golfclub in Kissimmee.
De golfclub ligt naast een klein vliegveld, Kissimmee airport. Ongeveer elke 30 minuten, kwam er wel een vliegtuig voorbij, kleine maar ook redelijk grote.


Camy wilde wel heel graag in een golfkarretje rijden. Dus even snel uitgelegd hoe je moet rijden en nou mevrouwtje had het snel door dus Bram heeft vanaf nu een nieuwe caddy.
Bram in actie.Oh, wat is het toch heerlijk als het zonnetje er weer bij is.


Op de parkeerplaats was een groep kraanvogels aan het eten, we telden er 12.
Zoveel hebben we nog nooit bij elkaar gezien.Bij thuiskomst was het nog heerlijk zonnig en hebben we nog even lekker buiten gezeten met een kopje thee en een heerlijk verwennerijtje, een pindakaas Snickers, lekker hoor!


's Avonds hebben Camy en ik een beginnetje gemaakt met het optuigen van de kerstboom.
Kijk de lichtjes zitten er al in. Misschien een beetje vroeg maar hier is alles al in kerststemming, geen sinterklaas gebeuren. Dus we kunnen een maand lang genieten van de kerstboom.Bedankt voor het lezen!

Groetjes, Sylvia & Camy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten