woensdag 3 december 2014

Day 133

Vandaag moet Camy samen met alle kinderen uit groep 6, 7 en 8 een voorstelling geven in de chapel.
Ze zingen liedjes en zeggen Bijbelteksten op in het teken van advent, advent is in het christendom een benaming voor de aanloopperiode naar kerst.De kerk was al in kerstsfeer, er stonden drie mooie kerstbomen.En de decoratie was gemaakt van piepschuim en kraaltjes.


Het was een hele leuke voorstelling. Ze heeft het heel goed gedaan en alles uit haar hoofd opgezegd.

Na de voorstelling zijn wij een rondje gaan rijden en hebben rond de middag een hapje gegeten bij een nieuw restaurant (voor ons dan). We houden erg veel van Taco Bell, maar als je bij Tijuana Flats gegeten hebt, wil je niet meer naar Taco Bell, wat een heerlijke tortilla's.


En het was ook nog eens heel gezellig binnen, lekker druk en leuk aangekleed.


Dit is het plafond.


Allemaal sausjes van mild tot hot!


Toen we klaar waren met eten vroegen ze of we de chipjes mee wilden nemen, oftewel een refill. We kregen een heel nieuwe zak met verse tortilla chips en saus mee naar huis. Top, wat een service!Om 16:00 uur pikten we Camy op van school en hebben ons een uurtje vermaakt in Winter Park.
Om 17:00 uur moesten we namelijk weer terug naar school zijn om te dineren. Camy heeft namelijk om 18:30 uur weer een volgende voorstelling. Ze treedt vandaag dus twee keer op.
Deze laatste voorstelling is voor alle ouders en familie die de voorstelling van vanochtend niet hebben gezien.

In de gymzaal had school voor de ouders een diner klaar staan. Voor ons wel handig, want wij wonen te ver van school om eerst naar huis te gaan en dan weer terug naar school.
En wat denk je wat er op het menu stond? Zuurkool met worst, oh dat was lang geleden, heerlijk!


De voorstelling was om 20:00 uur afgelopen, we zijn daarna gelijk naar huis gegaan.
Moes heeft nog de voorstelling live meegekeken. Voordat het begon hebben we haar geïnformeerd om in te seinen op de live stream. Ze vond het heel leuk om dit mee te maken, techniek staat voor niets!Bedankt voor het lezen!

Groetjes, Sylvia & Camy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten