vrijdag 26 september 2014

Day 65

Het is weer vrijdag. Tijd voor de ochtendmis at St. Luke's Lutheran Church.


Na de kerk zijn we een rondje met de auto gaan rijden, richting Mount Dora.

Daar zagen we deze citrusbomen staan, een lange laan vol met heerlijke vruchten.
Er stond ook een duidelijk bordje bij, dat het verboden is om te plukken!Ook reden we nog langs een huis dat te koop stond. We vonden het wel een leuk plekje.
We maakten een foto van het huis om later even via internet te gaan checken wat de prijs zou zijn.


Er was ook nog een mooie oprijlaan, oh dat zou toch gaaf zijn om daar te wonen.


En in de verte de buren, tussen de bomen zie je nog een huis staan, aan de linkerkant.


Toen we later thuis op internet het huis gingen bekijken kwamen we er achter dat het huis dat wij zo mooi vonden, slechts het bijgebouwtje was, de ruimte voor de tractor. Het huis dat wij als buren beschouwden was het huis dat te koop stond. Dus het is een super groot huis (het bijgebouwtje vonden wij al prima van formaat) en er zit nog een stuk grond bij, jeetje wat een koopje voor 800.000 dollar (ongeveer 635.000 euro). Bij ons zou je daar toch al gauw het dubbele voor moeten betalen. Ach, we blijven dromen.....

Als we toch besluiten om daar in de buurt te gaan wonen, moeten we ons nog wel even achter de oren krabben. Want om nou wakker te worden met een van deze bewoners in je tuin... nou dacht het niet.


Bij Goodwill had ik nog wat nieuwe One Direction boekjes gekocht voor Camy, zo goed als nieuw!


Ook nog even langs de apotheek om de medicijnen voor Camy op te halen. Ze heeft nog steeds last van haar oren en de dokter gaat nu via neusspray en oordruppels (middels een watje) proberen de pijn te verminderen.
Hopelijk gaat het snel beter worden, want ze mag al een tijdje niet zwemmen van de dokter, das toch wel jammer in een land waar je elke dag kan zwemmen met een privé zwembad in je tuin.


Bedankt voor het lezen!

Groetjes, Sylvia & Camy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten