vrijdag 1 november 2013

Dag 6 in Florida

Vakantie vieren betekent niet alleen lekker relaxen maar ook de handen uit de mouwen steken.
Omdat ons huis dus verhuurd wordt als wij er zelf niet zijn, wordt het dus ook rommelig.
De schoonmaakster maakt wel schoon maar ruimt helaas niet op. 

Dus op de dagen dat wij er zijn moeten er naast leuke dingen doen ook huishoudelijke klusjes op het programma staan.

Vandaag is de dag voor het opruimen van de garage. Eerst alles sorteren wat mag weg en wat moet blijven. Dan de vloer aanvegen met een bezem, gevolgd door een dweil. Dan alles weer op z'n plekje terugzetten.

VOOR


NA


Wat kon er weg? Dit ging de prullenbak in, plastic ballen, regenponcho's, buggy, lege dozen, luchtbedjes.


Daarna namen we ons ontbijtje, pop-ups met een kopje thee.
Een verfrissende duik in het zwembad om vervolgens weer verder te gaan met klusjes doen.Tuinstoelen en kinderstoeltjes voor in de auto afspoelen en in de zon laten drogen.


Volgende klus: onkruid wieden. Het gras is hier namelijk een stuk dikker dan in Nederland en als het tegen het gaas groeit kunnen er zelfs gaten in het gaas komen. Dus beginnen met wieden!


                                
Tijdens het wieden werden we vergezeld door een sprinkhaan (vonden we best wel groot) en hagedisje. Iets verder op een mierenhoop en deze mieren kunnen steken! Dat heb ik gevoeld ook, jeuken, oei het duurde wel een week, het jeukt net als een muggenbult.

Ook kregen we bezoek van twee kraanvogels, een mannetje en een vrouwtje, je ziet ze altijd samen. En ze zijn groot!Genoeg klussen voor vandaag, tijd voor een lunch. Dit keer bij Cracker Barrel.
's Avonds hadden we zin om naar de film te gaan en we hadden gehoord dat je ook tijdens de film kan eten. Dat leek ons wel een leuk idee. Het enige nadeel bleek achteraf dat je tijdens de film moest eten, in het donker dus en dus eigenlijk niet goed zag wat je aan het eten was. Het was wel een leuke ervaring en de film die we gezien hebben was Cloudy with a chance of meatballs 2 in 3D.

Om 21:00 was de film afgelopen en stonden weer buiten en moest ik even op de foto bij deze gekleurde fontein bij Pleasure Island.Terug naar huis zagen we nog een stukje van het vuurwerk van Disney World.
Onderweg nog even gestopt bij de supermarkt en onszelf getrakteerd op een lekker toetje, cheese cake met een kopje thee!Bedankt voor het lezen!

Groetjes, Sylvia & Camy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten