zondag 3 november 2013

Dag 8 in Florida


Heerlijk wakker geworden en we realiseerden ons dat dit het laatste dagje van onze vakantie zou zijn. Morgen gaan we namelijk proberen om weer een plekje te krijgen in het vliegtuig om weer naar Nederland terug te vliegen. Van te voren weten we nooit of dat plekje voor die dag gegarandeerd is. Afwachten dus.

Hier wakker worden is toch eigenlijk elke dag een mooi geschenk.
Onze slaapkamer kijkt uit op de achtertuin, het zwembad, de vijver en de blauwe lucht...


Zelfgemaakte kunst: hartjes geknipt van verticale lamellen opgepimpt met verschillende gekleurde kantjes.Het duurt weer een tijdje voordat we weer gebruik gaan maken van deze luxe: slaapkamer met badkamer ensuite en inloopkledingkast.Deze dag maar eerst beginnen met een ontbijtje.


Daarna een duik in het zwembad. Er staan namelijk nog wat klusjes op het programma, dus aan de slag!
Met de stofzuiger het hele huis doorgelopen.
De goot/drempel bij de schuifpui was echt vies, veel dode beestjes en stof.Ja, als je dan weer opgeruimd hebt, dan ben je ook blij met het resultaat, fris en schoon!
Zo fanatiek als we zijn hebben we gelijk het terras meegenomen met zuigen. De vloer is van dat bubbeltjes beton en met de bezem lukt het niet goed genoeg om kleine beestjes weg te vegen.
Dus voor de nieuwe huurders ziet het er echt weer spik en span uit!Ook de roosters van de airco moeten eens in de zoveel tijd even afgenomen worden. Hier zie je wat een stof er binnen een half jaar opgespaard wordt op zo'n rooster, kuch kuch.Maar ook dat is nu weer heerlijk fris.

Als laatste nog even de kast nalopen met handdoeken die de gasten kunnen gebruiken.
In deze kast horen mooie stapeltjes handdoeken te liggen en spullen die er niet horen moeten er uit. Dus moest ook deze inhoud van deze kast even door onze handen gaan.
Deze twee foto's zijn van de situatie voor het opruimen en de foto is overdag genomen.

Deze twee foto's zijn 's avonds genomen en is de opgeruimde versie van de kast.Buiten kwamen we nog een verrassing tegen, geen idee wat het is, maar dit exemplaar hadden we nog nooit gezien. Het beestje is ongeveer 6 cm lang.Tijd voor ontspanning! Op naar de mini golfbaan van Disney.


Daar heb je 2 x 9 holes. Eén baan is Disney zomer en de anders is Disney Winter.
Wij hebben voor de winterbaan gekozen. Zelfs de sneeuw was aanwezig!

Oh ja wat ook zo leuk is hier, is dat je eekhoorntjes ziet. Deze hebben we natuurlijk ook wel in Nederland. Maar hebben jullie wel eens een eekhoorntje in het bos gezien, nou wij niet. Hier lopen ze ongeveer 1,5 meter voor je voeten. 


En dan moet er natuurlijk weer gegeten worden. Dit keer kozen we voor een makkelijke maaltijd en waar je ook buiten kan eten. Bij Checkers ben je dan aan het goede adres. Je bestelt aan het raam aan de linkerkant en je bestelling kun je na 5 minuten ophalen aan de rechterkant. Je kunt bij dit 'restaurant' niet eens binnen eten. Ja en wat is makkelijk, patat met een hamburger en milkshake natuurlijk!

Ja, het nadeel van een snelle hap is dat je na ongeveer een uurtje weer trek hebt in iets lekkers.
Waar we verslaafd aan waren, dat is Quesadilla cheese van Taco Bell.


En Camy lust heeeel graag chicken popcorn! Gelukkig in een klein doosje.Nu laten we jullie weer een foto van eten zien, nee dat is niet het enige wat we daar gedaan hebben ;-).

Deze lekkere bagel hadden we als avondeten en ter afsluiting bij de thee een kleine traktaties
Een taartje in een doosje, eentje met pindakaas en de andere met oreo smaak. Ja en het is heeeeeel lekker!

Onze vakantie zit er op, morgen vroeg op om naar huis terug te gaan (indien er plek is).

Bedankt voor het lezen!

Groetjes, Sylvia & Camy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten