woensdag 8 oktober 2014

Day 77

Vandaag zijn we naar de haven van Sandford gereden. Je hebt daar uitzicht over Lake Monroe.
Geen wind, geen andere mensen, alleen wij en de vogels natuurlijk. Wat een mooie omgeving, prachtig.We hebben langs de haven gelopen en zagen prachtige bootjes liggen. Het water was strak blauw, op de foto zie je dat niet zo erg terug. Maar in echt was het prachtig om die masten te zien spiegelen in het rustige water.


We hebben langs de pier met palmbomen en vissers gelopen.


En natuurlijk even geluierd op de mega grote schommelstoel.
Daarna was het tijd voor een dutje.


Nee hoor, we waren aan het wachten op een boot met 50+-ers. 
Leuk om de boot te zien vertrekken, eerst even toeteren met de scheepshoorn en daarna op volle kracht de raderen laten draaien.


Kijk daar gaat de boot.


En terwijl we naar de boot keken, zagen we in het groen in het water een manatee (zeekoe) zwemmen.
We konden helaas het beestje niet op de foto nemen, want ze zwemmen 99% onder water. Af toe komen ze boven om lucht te happen en juist die momenten zagen wij, dus niet het hele beest, maar slechts een stukje van zijn kop. Maar toch, zeker leuk om te zien.


En op de kade lagen allemaal uitgeholde schelpjes. De vogels pikken ze uit het water, de schelpjes drijven namelijk op de oppervlakte. De vogels pikken ze uit het water en eten ze op de kade leeg.


Er kwam ook nog een scheurende, knetterende airboat voorbij.


En om de dag goed af te sluiten, stopten we nog even bij de Goodwill in Sandford.
Daar kocht ik deze items. Een plankje, een kapstokje, een spiegel, een boek en een korte broek. Totaal 9 dollar, koopje!


En voor de verandering gingen we deze woensdag niet naar de kerk om daar te eten maar besloten we ons zelf te trakteren op een diner bij Cracker Barrel. Daar hebben ze van die ouderwetse maaltijden.
Ik had zoete aardappel, moet zoete appeltjes en ham. Bram had 3 soorten vlees, patat en mais. En Camy had de ouderwetse hamburger.
Bedankt voor het lezen!

Groetjes, Sylvia & Camy

1 opmerking: