zaterdag 11 oktober 2014

Day 80

Hip Hip Hooray!

Vandaag is het feest. Ik ben vandaag jarig en Camy viert ook haar verjaardag,
ze is vandaag 12,5 jaar geworden.
Ze wilde ook zo graag een keertje jarig zijn in Amerika, nou vooruit dan maar.

Daarom kochten we deze taart. De meiden van All About Life Here zijn jarig!Om deze dag te vieren reden we eerst langs Dunkin' Donuts om een doos heerlijke donuts te kopen.


Dus daar begon onze dag mee.
Ontbijt!


Ohnee, het begon natuurlijk met kadootjes uitpakken!

Ik werd verwend met gel voor onder de douche, aardbeidengeur. Een lichtroze nagellak.
Een doosje van Sephora met 7 mascara's. En een doosje van Too Faced met een mascara, oogpotlood en ooglid primer. En een kadootje van Sephora, een mini mascara en lippenstift. Oh, ik ben vergeten de MAC lippenstift Candy Yum Yum op de foto te zetten, deze kreeg ik ook nog.
We kunnen nu lekker smeren. Ik ben er heel blij mee!Van mijn moeder heb ik dit kado gekregen, een heerlijk opgemaakt bedje in Nederland met een nieuw dekbed overtrek, bedankt moes!


Camy kreeg voor haar 12,5 jarige verjaardag een setje golfclubs. Kan ze mooi met haar vadertje mee golfen. Deze clubs hadden we onder schooltijd in de kringloopwinkel gekocht voor een leuk prijsje.
Het was nog even zoeken, want we hadden linkshandige jeugd clubs nodig en daar zijn er niet veel van. We hadden drie soorten, eerst maar even kijken of het hiermee gaat lukken.We kregen nog visite ook, deze wandelende tak zag ik op het gaas zitten. Dit beestje heb ik hier nog nooit gezien en dit ding is best groot. Nu weet ik alleen niet zeker of het een wandelende tak is. Want die vliegen volgens mij niet, of was het misschien een grote krekel of sprinkhaan, geen idee...Tussen de middag maakte ik van de pompoen van gisteren een heerlijke smoothie.
Ik had de pompoen de avond er voor al in stukjes gesneden en ik water laten weken.
Vandaag de stukjes pompoen met bevroren banaan, sinaasappelsap, melk en kaneel in een blender gedaan om deze heerlijke smoothie te krijgen, echt lekker!


We besloten om op deze feestelijke dag naar Citywalk te gaan. Hier zijn we tot nu toe nog nooit geweest. Wel veel over gelezen en gehoord maar nog nooit zelf gezien.
Je kunt het vergelijken met Disney Pleasure Island alleen is Disney meer voor familie (kinderen) en Citywalk voor ouderen. Tenminste dat vinden wij. Wij vinden Disney gezelliger.
Ook nog even een ijsje eten, die je zelf mag maken.
Ik werd nog verrast met een verjaardagsgroet van mijn sportvrienden.
Wat ontzettend leuk, bedankt allemaal en tot de eerste dinsdag in 2015!


Kortom een geslaagde dag, een bijzondere verjaardag heel anders dan ik Nederland.


Bedankt voor het lezen!

Groetjes, Sylvia & Camy

1 opmerking: